Home    over mij    workshops     groepsarrangementen    programma    contact
Data:
Dinsdag 7 oktober 2014
Maandag 10 november 2014
Woensdag 10 december 2014
Donderdag 8 januari 2015

Tijd:de avonden zijn van 20.00 uur tot 22.30 uur

Bij opgave graag al een betaling van 50 % van het te betalen cursusgeld.

De glazuren waarmee ik werk zijn loodvrij en dinnersave. Dat wil zeggen dat je je product gewoon kunt gebruiken voor etenswaren en dat het zelfs geschikt is voor magnetron en het kan in de vaatwasser.
Alle glazuren zijn op waterbasis en kunnen dus makkelijk uit je kleren (behalve de oxydes, deze worden dan ook alleen onder begeleiding en met bescherming aangeboden).

Mijn advies: trek niet je beste kleren aan. Er zijn schorten aanwezig.
Voor bepaalde grondstoffen heb je beschermende handschoenen nodig. Deze worden in het atelier aangeboden.

De keramiek producten moeten afgebakken worden in de keramiekoven en kunnen, na telefonisch bericht, opgehaald worden. (Er wordt zo efficiŽnt mogelijk gebakken daarom kan er een tijdje overheen gaan voordat je product klaar is. Alles wordt zo snel mogelijk gebakken).
Het is en blijft een handgevormd product waarbij breuk kan optreden. In goed overleg wordt geschikte oplossing gevonden.

Wil je met een eigen groep komen, vraag dan naar de mogelijkheden om een ander avond/dag af te spreken en hoe je die in kan vullen.

Veder kunnen er in het atelier ook werkstukken, die in het atelier staan gekocht worden of speciaal op maat worden gemaakt. (bv. geboortesetjes met naam en datum of het geboortekaartje,een huwelijkscadeau, een beeld..etc)
Vraag naar de mogelijkheden.